tisdag 18 november 2008

50 kronor mindre i hundra dagar - sataniskt?

Under den socialdemokratiska regeringen med Mona Sahlin som en av ledamöterna var den högsta dagsersättningen från A-kassan 730 kronor, i 100 dagar. Sedan sjönk den högsta dagsersättningen till 680 kronor, dvs till den nivå som gäller nu.

Nu kallar Mona Sahlin regeringens inställning till dagens nivå för "satanisk". Man häpnar, minst sagt. Och vilken känsla för ordens valörer. Undrar vad hon tänker om v-ledarens ideliga utspel om att de ska vara med i en regering?

För övrigt kan jag berätta att bandysäsongen nu har börjat. Hammarby Bandy, som jag personligen sponsrar med 20 kronor per mål, har inte börjat bra. Men serien är ju lång.

1 kommentar:

emil sa...

Mona Sahlin maste vara en kluven personlighet.

Henns politiska dagispladder handlar om solidaritet,rattvisa och omtanke om de svaga i samhallet.

Hennes praktiska handlande ar pa alla omraden mygel och fordelar at sig sjalv pa skattebetalarnas bekostnad som fiffel med statens kreditkort, lyxsemestrar for sig och familjen pa Mauritius , onodigt topp jobb och bostad at okvalificerad dotter pa Washingtonambassaden.

Fordelarna for henne sjalv har realiserats och bekostats med skattemedel medan det hon gjort for andra stannat vid politiska dagispladder