måndag 24 mars 2008

Vardagen gör sig påmind

Påsken är nu snart till ända. Gårdagens utflykt till Tyresta nationalpark och med grillad fläskfilé som lunch var en höjdare. Vi var många som samsades kring elden och grillen, barnfamiljer som vi utan barn. Bylsjöslingan är ju toppen för barnfamiljer med vagn som ska fram i terrängen. Nyfikenheten hos barnen om isen bar eller inte var aktiviteter som lockade många. Turligt nog så plurrade ingen, jo en fick ett blött ben och det blev lite kallt.

Sedan blev det antal timmar fram TVn. Och mina förhoppningar gick in, Brynäs "krossade" Rögle med 6-1. Nu har Brynäs full pott och kanske det ska gå vägen. Men ett antal spännande matcher återstår.

Imorgon är det åter dags för ett antal sammanträden. Morgonens möte med kommunens politiska ledning ska bli intressant. Har någon något spännande att stimulera diskussionen med? Eftermiddagens möte med majoritetsgruppen i stadsbyggnadsnämnden är också mycket viktigt. Vilka beslut ska vi samla oss kring och som ska fattas av nämndens utskott dagen efter och av nämnden en vecka senare. Detta är just skillnaden mellan att vara i ledning eller att sitta i opposition: det är skarpt läge i varje möte när man är i ledning. Det man enas kring blir också beslut och ska genomföras. Spännande och förpliktigande!

För övrigt så hoppas jag att isen på Nedre Rudan går, så det kan bli flugfiske kommande helg. Om inte annat kanske, vädret tillåter fiske efter havsöring eller sik

Inga kommentarer: