tisdag 24 augusti 2010

Alliansen backar upp C-förslag för fler jobb

Alliansens förslag om bl.a. sänkt resturangmoms är ett bra betyg till centerpartiets målmedvetna och tålmodiga arbete för fler jobb och fler lönsamma företag.


Det behövs många olika insatser för att skapa fler jobb och få fler lönsamma företag. Det är ju grunden för en tryggad och utvecklad välfärd. Liksom för bibehållna och på sikt också högre pensioner. Alliansregeringen har gjort en hel del. Och det finns också bra förslag om hur jobben kan bli fler i framtiden. För att kunna utveckla företagspolitiken behövs ett pådrivande Centerparti. Och att det lönar sig visar dagens besked från Alliansregeringen.


I Haninge har jag och Centerpartiet aktivit bidragit till utveckling en av en gemensam Aktionsplan för hållbar utveckling och nya jobb.


Jag och Centerpartiet i Haninge har också ett antal förslag om hur den lokala miljö-, arbetslinjepolitiken och näringslivsfrågorna kan utvecklas: Snabbare bygglovhantering; ett lokalt utvecklingscentrum för entreprenörer och företag, entreprenörskola, förenkling av kommuns upphandlingar, en lokal klimatöverenskommelse för hållbar utveckling. För att nämna några av våra förslag.


Andra bloggare om företag och arbete; Politometern

Expressen, Svd, Politikerbloggen,


För övrigt är dagens opinionssiffor för väljarläget i Stockholm naturligtvis glädjande. Nu är det ju 26 dagar kvar till valdagen. Ingen möda ska lämnas att arbeta för en stark Centervalrörelse och framgång i valet; i landet, Stockholms läns landsting och Haninge kommun.

Inga kommentarer: