fredag 10 september 2010

Kommer mer att ändras i vänsterkartellens "Regeringsplattform"?

Vad är nästa som ska ändras i vänsterkartellens sk regeringsplattform? Frågan är naturlig att ställa eftersom det nu står i öppen dager att vänsterkartellen gjort ändringar efter att plattformen såg offentlighetens ljus. Det handlar om lönekartläggning och handlingsplaner

På presskonferensen presenterades en s.k regeringsplattform där det stod: "Vi vill att alla arbetsgivare ska göra lönekartläggningar varje år och upprätta handlingsplaner".

Nu har den meningen ändrats till: "Vi vill att alla arbetsgivare med minst 10 anställda ska göra lönekartläggningar varje år och upprätta handlingsplaner".

Det är en medveten förändring. Inget snack om saken. Ty med anledning av Veronica Palms "försvar" blev det uppenbart att vänsterkartellen inte tänkt till: "Vi tycker att det är så pass viktigt att män och kvinnor får lika ekonomiska förutsättningar och att kvinnor inte diskrimineras. Vi tycker att alla företag ska omfattas".

Maud Olofsson är med rätta rejält upprörd.

Det är inte fel att ändra fel om man också erkänner det öppet. Så har inte skett i detta fall. Frågan tål därför att upprepas: Kommer mer att ändras i vänsterkartellens "Regeringsplattform"?

Tack Expressen för bra journalistik.

Sverige behöver ingen ny regering utan en regering med ökat centerinflytande! Och för det sliter nu alla centerpartivalarbetare. Ända in i kaklet. Dagens opinionssiffror är en utmaning till oss alla - hålla SD utanför riksdagen.

Markus Berglund, Albin Broman, Anders W Jonsson, Christian Ottosson, Magnus Persson,

DN, Svd, Svd 2,

4 kommentarer:

Moderaterna - Det nya socailistpartiet sa...

Strålande! Vi slipper ta upp invandringsfrågan, och kan fortsätta massimportera bidragsparasiter! Det hade ju inte varit lika illa om kommunisterna hade fått något att säga till om. De har ju bara fått en miljard försök.

Stefan Wikén sa...

Matteus 7:3

Läs gärna Alliansfritt http://www.alliansfrittsverige.nu/2010/09/september-10-2010-centerns-fuskmanifest.html
och kuniri http://kuniri.se/kan-man-lita-pa-centern

Lessen men detta börjar bli ett mönster.

Raymond Svensson sa...

@ Moderaterna; Vi har några som inte borde få bidrag, oavsett härkomst. Tack och lova är de få. Några paraister har vi inte, dålig kontroll tycks vi ha.

@ Stefan, här handlar det om medveten ändring - som "smnygs fram"". Inte icke uppfyllda vallöften, motsvarande. Tänk om Alliansen gjort motsvarande. Hmm

Stefan Wikén sa...

Det enda jag förstår är att det tydligen är skillnader på ändringar och ändringar? Icke uppfyllda vallöften?

Ex i ert program:
Tidigare förslag (augusti): Centerpartiet vill behålla lagstiftningen om kommunala vetorätten vad gäller uranbrytning.

Nuvarande förslag (idag): Centerpartiet slår vakt om den kommunala vetorätten vad gäller uranbrytning.