lördag 5 juni 2010

Håller Alliansen - ökar (S); 19 september avgör

106 dagar kvar till valdagen. Och strax före midnatt den 19 september får vi veta resultatet av valarbetarnas insatser. En del kommer att bli glada, andra ledsna. När Sverige vaknar måndagen den 20 september vet vi vilken regering landet fått för den kommande fyraårsperioden.

Och detsamma kommer att gälla i landets alla kommuner och landsting/regioner. Haninge styrs av en koalition bl.a. Centerpartiet deltar. I skrivande stund har vi loppis i Tungelsta till förmån för Kooperation Utan Gränser. Det är ett trevligt sätt att göra kampanj och samtidigt göra en konkret insats i biståndpsolitiken.

Expressens ledare idag handlar om "Alliansens comeback" med anledning av bl.a. den senaste opinionsundersökningen. Bl.a. konstaterar ledarskribenten, helt riktigt ?, att "socialdemokraterna har förlorat sin lyskraft..... Alliansen får dock inte luta sig tillbaka." Här är det bara att instämma - vi måste jobba hårt, ända in i kaklet om valframgång ska bli möjlig.

Intressant? Politometern,

Peter Andersson, Ulf Bjereld, Mary Jensen, Kent Persson, Anna Vikström,

Aftonbladet, Aftonbladet 2, DN, DN 2, Expressen, Svd,

3 kommentarer:

Steffe sa...

Och var är bilden på dig i gröngräset som jag tog med din kamera när prinsen sjöng Evert Taube? Jag köpte förresten sex kaffekoppar på loppisen som nu är indruckna.

Raymond Svensson sa...

Bilden har jag inte lagt ut,än. Gör det strax.

Steffe sa...

Har just läst inlägget. Och sett den otroligt fina bilden.